Tips og tricks til et godt nytår i Aarhus

Vinteren har så småt fået sit tag på Danmark. Med vinteren følger jul, sne, gaver, hygge og – sidst, men ikke mindst – nytår. Står du, og skal holde nytår i Aarhus, så er det med at nærlæse denne artikel, da vi her vil komme med nogle tips og tricks til, hvordan du kan have et formidabelt nytår i Aarhus.

Lad bilen stå og sov ude

Med nytår følger der, udover lækker mad, godt selskab og fyrværkeri, også for de fleste en masse våde varer. Selvom man skal huske at drikke ansvarligt, er der en grund til, at nytår har fået rygtet som årets fest. Det er den ene dag på året, hvor man nærmest ikke har en undskyldning for at slå sig løs. Så lad bilen stå, og snup en overnatning i smukke Aarhus.

Der findes mange forskellige muligheder for overnatning i Aarhus, og hvis du ikke skal sove hos din vært eller hos dig selv, så er et hotel en oplagt løsning. Det kan også være aktuelt, hvis I vil nyde de sidste par dage af året med nogle dage på tur i Aarhus. Her er Hotel Guest Apart en oplagt kandidat til logi. Hvis du er interesseret, så læs mere om hotellet på linket. Hos Hotel Guest Apart, får I en central lokation og lækre faciliteter. Udover det flotte værelse, så er der bl.a. et stort træningsrum og restaurant. Værelserne er også unikke, da der er eget køkken samt alt hvad du skal bruge til madlavning, så hotellet kan være “et hjem væk hjemmefra”. Værelserne er også indrettet med bad, samt møbler og interiør i dansk design – heriblandt et B&O TV.

Masser af gode oplevelser

Hvis I skal tilbringe et par dage i Aarhus inden nytår, så kommer her nogle forslag til fede oplevelser. Aarhus er en by, der er rig på museer. Først og fremmest er der Aros, hvilket er et museum for moderne kunst. Museet ligger centralt i Aarhus, og er bl.a. kendt for sin regnbue på taget og dets smukke arkitektur. Derudover ligger Moesgård museum lidt udenfor Aarhus, men det er muligt at tage bussen hertil. Moesgård har spændende udstilling om etnografi og arkæologi, og er også kendt for sin smukke arkitektur og beliggenhed. Derudover er der i Aarhus rig mulighed for shopping, samt en række lækre restauranter – heriblandt Michelin stjerner. Havnen er også et besøg værd.