De perfekte snacks til det sunde snackbord

Det er helt i orden, at man synes, at det er super hyggeligt at snacke. Det kan bare være vigtigt, at man sørger for, at man også nogle gange får nogle snacks, der er sunde. Der er mange, der forbinder snacks med at være noget som kiks, chips eller chokolade – men sådan behøves det ikke at være. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du kan vælge af sunde snacks som et godt alternativ til det usunde.

Saltede mandler: simpel snack proppet med vitaminer

saltede mandler er et sikkert hit, hvis man leder efter en snack, der giver en god mæthedsfornemmelse, og som har masser af vitaminer. Mandler har rigtig meget E vitamin, og det er blandt andet godt for huden – hvilket man ikke ligefrem kan sige om chips og mange andre snacks! Saltede mandler er en simpel med god snack, der passer til ethvert tidspunkt på dagen.

Glem ikke frugterne!

Der er nogle, der har det med at glemme frugterne – men det er jo faktisk en helt fantastisk snack. Hvis du er på farten og bliver sulten, men du ikke vil bruge mange penge på mad, er det f.eks. nemt og hurtigt at gå ind og købe et bundt bananer – eller et æble.

Det kan være godt med figner og dadler

Hvis man vil have noget, der er rigtig sødt, men man ikke har lyst til det hvide sukker, kan et godt alternativ være dadler og figner. Du kan både vælge mellem, om du vil have dem friske eller tørrede. Begge dele kan være lækre, det kan bare være forskelligt, hvad folk foretrækker, de skal være. Men det er noget, der kan være godt at have med i tasken eller fremme på sofabordet om aftenen.

En protein- eller müslibar

Er man på farten, kan det være nemt at købe noget kage eller andet usundt – f.eks. en burger – man hurtigt kan stoppe i ansigtet. Men det kan være langt sundere for dig, hvis du i stedet for vælger at købe en protein- eller en müslibar i stedet for. Der er nogle müslibarer, der næsten er som slik, men der findes også mange varianter, hvor der ikke er tilsat en masse ekstra. Det kan også være noget, man kan nyde i stedet for slik en fredag aften. Har du mod på det, kan du endda kaste dig ud i at begynde at lave dine egne barer.