Har du brug for nyt biludstyr?

Sommeren nærmer sig, og det betyder også spændende kør-selv-ferie for mange danskere. Her er det smarteste nye biludstyr til din bilferie.

Nye gadgets til din bil

Det bliver altid lidt sjovere at tage på bilferie, med fede gadgets til din bil. Skal I ned mod varmere lande, kan det være en god idé med solfilm til ruderne. Solfilmen holder solens skarpe stråler ude, så øjne og iPads ikke bliver forstyrret til den længere køretur. Det kan også give en masse frihed, at have en cykelanhænger med på bilen. På denne måde, kan man stille bilen, gribe cyklen og opdage nye spændende steder på vejen. Nogle steder at svære at komme til med bil, og her kan cykelturen være et spændende afbræk.

Find biludstyr til ferien og hverdagen her.

Sommerklar bil

Når du skal afsted på længere ture med bilen, kan du med fordel gøre bilen i top stand inden afrejse. Det er lidt sjovere at køre afsted i en helt nyplejet og rengjort bil. Sørg for at finde de rette peleprodukter til din bil, der med garanti også vil gøre, at bilen lever længere. Med den rette pleje kan din bil se fantastisk ud.

Find den rette bilpleje til din bil her.

Giv bilen en perfekt finish

Følg disse få retningslinjer, for at få den blanke, eksklusive overfalde du drømmer om:

  • Vask bilen. Brug en god bilshampoo til dette. Der er forskel på almindelig sæbe og en sæbe skabt til formålet. Her må du ikke spare, hvis du ønsker at din bil skal stå skinnende blank.
  • Poler bilen. Efter den grundige afrens med sæben, har din bil brug for en lækker polering, for at tilføje den en dyb, flot glans. Brug igen professionelle produkter velegnet til dette, for at opnå det bedste resultat.
  • Forsegl lakken. Efter poleringen, har bilen brug for en tyk, god voks, der både giver beskyttelse og høj glans til bilens overflade.
  • Vedligehold glansen. Når bilen har fået en stor omgang af rens og voks, er det vigtigt at holde resultatet løbende. Ved hyppigt at give din bil en kærlig behandling, forlænger du bilens levetid og gør at den altid er pæn og præsentabel at køre i.

Din bil er nu sommerklar – og lige til at køre afsted i på en lang sommerferie.