Husk is levering til jeres nytårsaften

Der er en lang liste at have styr på, når man skal holde nytårsaften for venner og familie. Du skal både have styr på maden (som typisk er en tre-retters), pynt, snacks, alkohol, kransekage og fyrværkeri. Det bliver nemt en lang indkøbsliste, og alle dele kan virke som alfa og omega for, at du kan få en vellykket nytårsaften som vært. Der skal heller ikke være nogen tvivl om, at der er mange traditioner, som man helst skal leve op til, for at det kan kaldes en ”ægte” nytårsaften.

En af de vigtigste er dele er muligvis, at der er nogle lækre drikkevarer, der har den perfekte smag og temperatur. Derfor er det ret vigtigt, at du husker is levering til din nytårsaften. Uden det, så kan du hurtigt komme til at servere nogle drinks eller et glas sodavand, der måske ikke smager så godt, som det kunne, fordi det ikke er tilpas køligt.

Det virker måske som en ”nice to have”, og ikke så meget som en ”need to have”. Men når du først har oplevet, hvor nemt det bliver at servere lækre drikkevarer, når du har fået is leveret, så kommer du hurtigt til at mene, at det måske alligevel var det mest vigtige – eller i hvert fald en ret god ting at have på så travl en aften som vært.

 

Hvilken type is skal du have leveret?

Umiddelbart kan man godt tænke, at der kun er én type is at få leveret – og det er selvfølgelig de klassiske firkantede isterninger, de fleste vil tænke på her. Men der er faktisk mange andre typer af is, som du kan få leveret til din nytårsaften. Og alle typer er gode til noget forskelligt. Så hvis du går efter kølige drinks eller perfekt is til at shake med, så er det nogle forskellige produkter, du skal have fat i.

Hvis du gerne vil have de mest oplagt isterninger til at shake med, så anbefaler vi, at du får leveret cube is til din nytårsaften. Det gode ved cube is er nemlig, at de ikke smelter med det samme, du begynder at shake drinken. På den måde har du god tid til at shake blandingen og dermed få drinken rigtig godt kølig, inden du serverer den.

Derudover er knust is også en meget populær is at få leveret, da de gør sig enormt godt i mange forskellige drinks. Der er faktisk mange drinks, der slet ikke fungerer optimalt, hvis du ikke får dem serveret med knust is i. Det kan for eksempel være en Mojito eller en Bramble, og disse drinks er uden tvivl populære valg til enhver nytårsaften. Så hvis du er én af dem, der glæder sig til at servere disse cocktails, bør du overveje at få knust is leveret til din adresse.