Servér lækre cocktails på fad uden besvær til nytårsaften

Nytårsaften er for mange en enormt travl dag, hvor der skal laves lækker mad og pyntes fint op til besøg af en masse mennesker, man holder af. Lige fra morgenstunden kan være i gang med at gøre rent, sætte balloner i loftet og varme en steg, der skal have minimum 8 timer i ovnen. Der er derfor ikke noget at sige til, hvis du ikke lige har overskuet til at lege bartender også den aften. Hvis der skal være lækre cocktails til jeres nytårsaften, så er der heldigvis måder, der kan gøre det endnu nemmere for dig.

Det helt nye for tiden er cocktails på fad, da det er et koncept, som enhver kan tage i brug. Med cocktails på fad kan du uden problemer være professionel bartender for en aften, da du hverken skal shake eller handle ind til dyre cocktails, som du kan lave til dine gæster.

Så hvis ønsker at servere enormt lækre cocktails for dine gæster, men i virkeligheden ikke rigtig orker at skulle lave en masse af arbejdet, så finder du nærmest ikke en bedre løsning. Hvis du endnu ikke har tjekket konceptet ud, så burde du gøre det med det vuns. Det er nemlig utrolig smart, hvis man ikke lige har tiden til det andet.

 

Færdigblandede cocktails efter eget valg

Når du køber og bestiller cocktails på fad, så kan du i langt de fleste tilfælde vælge, hvilke cocktail du gerne vil have. Der er selvfølgelig begrænsninger, nu hvor cocktailen skal kunne fungere under tryk, men langt de fleste populære cocktails, kan du snildt få på fad.

Det kan for eksempel være en mojito færdigblandet, der smager helt fantastisk, hvis også lige serverer den med knust is og frisk mynte. På den måde kan du nemt pifte den en smule op, så det ikke ligner en færdigblandet mojito, der lige er blevet tappet fra en tap-selv pumpe. Det behøver bestemt ikke at være kedeligt med cocktails på fad. De kan uden problemer gøres endnu mere interessante og indbydende.

Måske er du enormt glad for Bramble, Basil Smash, Blueberry Clover Club, Beautiful Fool eller Gin Hass. Alle disse drinks kan I hvert fald købes som cocktail på fad, så dem kan du nemt få til din nytårsaften og servere for dine gæster.

Det gode ved cocktails på fad er også, at du blot kan stille fustagen frem, og så kan gæsterne selv tage deres cocktails, når de har lyst. Det bliver næsten ikke nemmere end det, når du skal servere highend cocktails til festen!

Det er også altid en god idé at have nogle forskellige færdigblandede cocktails, så der er noget for enhver smag. På den er du helt sikker på, at alle gæsterne er glade, når de deltager netop din nytårsaften.