Kør til Gardasøen og spis godt

Skal du og din familie forkæles til nytår? Så tag på kør selv-ferie til Gardasøen i juleferien. Der er en stor frihed i at køre selv. I kan tage af sted når I vil uden at støde ind i juletravlhed i lufthavnen. Du kan også være sikker på, at maden ved Gardasøen vil imponere jer alle og give jer en ekstra god start på det nye år.

 

Fordelene ved bilferie

Når man vælger at tage på bilferie, rummer det en masse fordele. At have sin egen bil med giver frihed. I kan selv bestemme, om I vil køre direkte, eller holde ind undervejs og se nogle af de seværdigheder, som turen ned til Italien byder på. Jeres familie er heller ikke bundet til et sted, I kan let starte ved Gardasøen og så tage videre, inden I vender hjem. I kan samtidig også have lige det, som I vil med i kufferten, da der ikke er krav om vægt, når I kører selv.

 

Turen derned

Varighed og længde af turen til Gardasøen kan variere meget. Først og fremmest har det også betydning, hvor i Danmark du kører fra. Der er omkring 1400 kilometer til Gardasøen fra Danmark, og som hovedregel siger man, at det tager mellem 14 til 19 timer at køre til Gardasøen. Det hele afhænger af trafikken, tidspunktet og hvilken rute man vælger. Find den bedste rute til Gardasøen her.

 

Mange seværdigheder

Gardasøen byder på mange forskellige seværdigheder, som du og din familie kan hygge jer med. I kan for eksempel nyde en lækker menu på en af de mange italienske restauranter, hvor der helt sikkert er noget for enhver smag. Eller I kan tage et smut i Gardaland, som er Italiens største forlystelsespark, hvor man sagtens kan få en hel dag til at gå. Eller I kan tage i Parco Natura Viva, som er en stor dyrepark, der har over 1500 dyr! I kan også vælge at tage et smut til Verona, som er en større by, der ligger tæt på Gardasøen.

Vælg jeres boform

I kan vælge mellem mange forskellige måder at bo på, når I tager til Gardasøen. Nogle bor på campingpladser, mens andre vælger ferieboliger eller hotel. Inden afgang skal din familie derfor vælge ud fra, hvad jeres behov er. Nogle er mest til udelivet som Camping byder på, imens andre elsker letheden ved at bo på hotel.