Oplev en nytårsaften uden ondt i tænderne

Der findes næppe noget værre end tandpine. Vi har alle sammen prøvet det, og kan også skrive under på, at smerten er ulidelig. Ingenting hjælper. Man kan dulme de dunkende og invaliderende smerter kortvarigt med smertestillende – men man ved, at dette blot er et quickfix. Om lidt vil smerterne vende retur for fuld skrue. Det eneste der hjælper, er et besøg hos din tandlæge.

Tandpine opstår altid på de værst tænkelige tidspunkter. Eksempelvis når man står med det ene ben på vej ud ad døren eller nytårsaften. Det skal være slut med at tandpine sætter en stopper for dine gøremål og aktiviteter. Tandpine og generelle tandproblemer skal ikke hæmme dig i dagligdagen og holde dig tilbage.

Book regelmæssigt tid hos din tandlæge – det betaler sig

Sørger du for regelmæssigt at konsultere din tandlæge, vil du også mindske risikoen for pludselig opstået tandpine midt i nytårsmenuen. Det er derfor vigtigt at overholde sine jævnlige indkaldelser og sikre mundens hygiejne og sundhed. Hos Valby tandklinik er din munds sundhed i højsædet, og her vægtes en god og tryg behandling højt. Du kan med fordel besøge Valby tandklinik – her kan du blandt andet læse om akut opstået tandpine og se en prisliste.
Sørger du for at passe på dine tænder, kan du også spare dig selv for en masse dyre regninger. Regelmæssigt vedligehold af dine tænder, vil mindske risikoen for, at der opstår større skade, som dermed er mere behandlingskrævende og dermed også endnu dyrere.

Der skal være plads til mad og gode oplevelser

Nytåret er årligt en fest – og i nogens optik er dette årets vigtigste aften. Derfor skal der også være plads til god mad og ditto oplevelser. Flere og flere danskere døjer med isninger i tænderne, hvilket eksempelvis kan afholde en fra enten kolde eller varme retter. Du kan med fordel inddrage din tandlæge, hvis du døjer med samme problem. Der findes nemlig gode råd til, hvordan du på bedste vis håndtere disse smerter. Det er så irriterende at skulle lade sig begrænse.
Ydermere er der også flere, der vælger at udskyde deres tandlægebesøg og dermed får huller i tænderne. Hullerne bliver sommetider så store, at man bevidst undgår at spise i den pågældende side af munden – simpelthen fordi smerterne ellers bliver for kraftige, og fordi man må undgå at få mad op i den ødelagte tand. En uholdbar løsning. Book en tid til tandlæge og pas godt på dine tænder; de skal holde hele livet!