Den perfekte nytårsaften: Lej en bartender og få lækre cocktails

Der sker det samme hvert eneste år. Nytåret nærmer sig pludselig med lynets hast, og vi har nærmest ikke fået set os om, inden vi skal have planlagt en tre retters menu, cocktails, snack og pynt. Det er typisk en rimelig stresset fornemmelse. Men hvad gør man, når man virkelig gerne vil have den perfekte nytårsaften for en gangs skyld?

En god idé kan være at leje en bartender. På den måde har du nemlig meget hurtigt styr på i hvert fald den ene post: nemlig cocktails. Derudover er lej en bartender pris sjældent vildt høj, og det kan derfor sagtens betale sig, hvis du ønsker at slippe for at skulle lave cocktails selv og at skulle handle ind til dem.

Der er selvfølgelig stadig alle de andre ting at få styr på, og her er det svært at give dig en pris. Men hvis du lejer en bartender til nytårsaften, så kan du i hvert fald være sikker på, at det ikke er drikkevarernes skyld, hvis det ikke bliver en aften med en super stor succes.

Der er mange gode grunde til at få booket en bartender til den traditionelle aften. Det er bare med at få det gjort, inden de alle sammen er snuppet til andre fester!

 

Sammensæt et lækkert cocktailkort til aftenen

Når du først har besluttet dig for at betale prisen for en bartender, så skal det selvfølgelig også være de helt rette cocktails, der bliver serveret!

Typisk har du et bestemt udvalg, som du kan vælge ud fra. Hos de fleste bureauer kan du vælge mellem 30 cocktails, som du kan få serveret til en fest. Men hvis du har et meget specifikt ønske, som ikke lige er der i udvalget, så plejer det også snildt at kunne være en mulighed.

Så hvordan sammensætter du et godt cocktailkort til din nytårsaften?

  • Sørg for et bredt udvalg.
  • Vælg populære cocktails.
  • Hav gerne søde, syrlige og stærke drinks.

Hvis du følger disse tre tips, så burde du kunne lave et helt perfekt cocktailkort, som sørger for, at alle dine gæster er tilfredse. Det ville være enormt ærgerligt at have en gæst, som slet ikke kunne lide nogen af dem. Derfor er det ret vigtigt at have et par cocktails, der er populære og derfor er en succes hos langt de fleste.

Sørg endelig for at undersøge markedet, inden du bestiller en bartender til aftenen. Måske kan du finde forskellige priser, og her vil du selvfølgelig gerne have den billigste løsning – så længe kvaliteten også er okay. Kvaliteten bedømmer du bedst ved at undersøge, hvad andre siger om servicen og standarden.

På den måde er du sikker på, at din aften bliver en kæmpe succes, som alle har lyst til at gentage.