Sådan giver du din menu bedre smag

Når man får gæster til middag, ønsker man altid at lave noget som er lidt ekstra lækkert. Til større arrangementer kan vi også kaste os ud i at lave en 3-retters menu. Så giver vi den rigtig gas med tilberedningen, udvalg af råvare og måske sammensætter vi noget som vi ikke normalt får til hverdag. Fordi vi ønsker at gøre noget ekstra ud af det. Men hvad hvis du kunne give din mad en kraftigere og endnu lækre smag også i hverdagen. Få her et godt tip til den gode smag.

En god kop kaffe
Jeg mener, at det er lige så vigtigt at kunne servere en rigtig god kop kaffe med lækker smag, som det er at kunne diske op med en lækker 3-retters menu. For vi skal jo også huske at forkæle os selv i hverdagen. Hjemme hos os er der ofte gæster, men de fleste besøg er faktisk korte og måske bare på et par timer til en kop kaffe, uden at man behøver at diske noget videre mad sammen. Andre gange holder vi selvfølgelig også middagsselskaber, og her gør man da ekstra ud af det. Men det er da lækkert at smagen allerede er hjulet på vej, blot fordi vi har fjernet kalken i vores vand. Det giver en lang stærkere smag af blandt andet kaffen, men også af middagsretter hvor vi koger f.eks. grønsager. Jeg synes i hvert fald tydeligt, at man kan smage at kalken sætter en dæmper på smagen, og det har vores blødgøringsanlæg hjulpet med at fjerne.

Hvad er et blødgøringsanlæg?
Et blødgøringsanlæg eller et kanlkanlæg installeres i dit hjem der hvor vandet kommer ind i huset og sortere alt kalken fra, således at dit vand kan kategoriseres som blødt vand. Man fjerner kalken via ionbytning, som er et nemt og effektivt system. Blødgøringsanlægget fås i flere størrelser alt efter ens vandforbrug, men hvis man køber det fra Aqua Danmark, kommer det i en forholdsvis lille beholder, som har en stor kapacitet. Det er dermed let at få det implementeret i hjemmets bryggers eller kælder. Vores lokale VVS’er kom og installerede anlægget og kaffen har aldrig smagt bedre. Derudover er der en masse andre praktiske ting ved at få et blødgøringsanlæg. Ens varmtvandsbeholder, vandrør, armaturer, quooker og hårdhvidevarer kalker ikke til og er lette at rengøre. Det er blevet et lettere og mere smagfuldt liv efter vi har fået et blødgøringsanlæg. Et produkt der har styrket vores livskvalitet.