Vi har fundet de bedste bionedbrydelige komposterbare kaffekapsler  –

De udsender 78% mindre CO2 end tilsvarende aluminums- og plast-kapsler.

Nogle mener at miljøvenlige økologiske bionedbrydelige kaffekapsler frigiver mindre varme end plast- og aluminums-kapsler, hvilket resulterer i en mere stabil kaffe af højere kvalitet. Råmaterialerne, som disse kapsler er fremstillet af, er alle dyrket fra 100% organiske kilder, og det brugte materiale fra kaffen er en værdifuld gødning i processen.

Kapsler fra renkaffe.dk er bæredygtige komposterbare kaffekapsel.

De er fremstillet af et fuldstændigt komposterbart materiale, kapslerne indeholder en blanding af arabica og robusta kaffebønner og bevare kvaliteten og smagen af ​​en friskbrændt kaffe. Kapslerne produceres udelukkende af planteprodukter, og de kasseres med god samvittighed som ganske almindeligt køkkenaffald, mens kaffeproducenter af aluminiumskapsler forgæves har forsøgt at få danskerne til at indsamle kapslerne for at undgå at belaste miljøet. I dag ryger de skraldespanden, og ender som et problem i affaldssorteringen. Det problem kendes overalt i verden, hvor der i 2018 (kilde: halo.coffee) blev smidt 56 milliarder aluminiumskapsler på  lossepladsen. Sat i forlængelse når de 70 gange rundt om jorden.

De første bæredygtige bionedbrydelige komposterbare kaffekapsler er her.

Bæredygtighed er et stort modeord i disse dage, men hvor meget forbrugere er villige til at betale for bæredygtige produkter er ikke klart. Vi har samlet forbrugernes ønske om bæredygtighed, lavt klimaaftryk og god smag i vores miljøvenlige komposterbare kaffekapsler, hvilke du kan købe på renkaffe.dk. Den seneste innovation inden for kaffekapsel teknologi stammer fra plantebaserede kilder, og er en  gamechanger i forhold til miljøet, klimaet, den grønne omstilling men også forbrugerne helbred.

Nye økologiske miljøvenlige og Fairtrade certificeret kaffekapsler.

WHO advarer mod aluminiums kapslerne, som de mener kan efterlade små mikroorganismer i kroppen, og være årsag til forskellige livsfarlige sygdomme. I Danmark bruges der mange millioner af de forurenende men populære alu-kapsler årligt, og det er ikke kun dårligt for helbredet, men alu-kapslerne smides i skraldespanden og ender som et problem i affaldssorteringen. På verdensplan blev der i 2018 smidt 56 milliarder alu-kaffekapsler på lossepladserne rundt om i verden. Sat i forlængelse kunne de nå 75 gange rundt om jorden.

Vi har taget WHO’s advarsel meget alvorlig, siger to danske iværksættere bag Renkaffe.dk, Mads Nicolas og August Hein, og netop i disse dage lancerer vi på renkaffe.dk en hel ny økologisk og Fairtrade certificeret kaffe serie fra Schweiz, i bæredygtige miljøvenlige økologiske kaffekapsler udelukkende fremstillet af plantefibre. De kan smides væk med god samvittighed sammen med køkkenaffaldet, men den vej ryger desværre stort set også alle danskernes forurenende aluminiums kaffekapsler.

Vores økologiske bionedbrydelige miljøvenlige kaffekapsler og fuldstændig komposterbare bionedbrydelige kaffekapsler, er fyldt med gourmet smag og samtidig, kompatible med alle Nespresso -maskiner. Vores ønske er at tilbyde forbrugerne en 100% naturlig og et meget sundere alternativt til aluminiums kapslerne. Vores bæredygtige miljøvenlige kaffekapsel, bliver komposterbare kaffekapsler inden for 3 måneder (afhængigt af din kompost) og respektere standarderne for økologisk og Fairtrade kaffe.

Miljøvenlige komposterbare økologiske kaffekapsler forurener mindre.

Opdag en kapsel, der er bemærkelsesværdig i sin smag og økologisk ansvarlig. Kaffen er håndplukket, håndsorteret, vasket af regnen og tørret i solen, ingen pesticider, ikke genmodificeret og pakket i ØKO kapslerne – så mere ØKO kan det ikke blive.

Vi kontaktede forbrugerne om deres syn på bæredygtige produkter, og om de ville være villige til at betale mere for et sådant produkt.

71% af forbrugerne siger, at de ønsker mere bæredygtighed, og benytte produkter der har lavere klimaaftryk og samtidig med god smag i munden.

Baseret på det stadigt voksende ønske og behov for bæredygtige BIO-produkter er Renkaffe.dk en af ​​frontløberne i denne megatrend. Bæredygtige, kompostabile bionedbrydelige kaffekapsler og økologisk kaffe, miljøvenlig emballage og alternativer uden kemikalier er blevet meget vigtige for os som forbrugere.

Selvfølgelig bruger vi komposterbare bæredygtige kaffekapsler, der er miljøvenlige og ikke desto mindre uigennemtrængelige for vand og lys og bevarer den fulde crema-konsistens af både Espresso kaffekapsler eller Ristretto kaffe. De er kompatible med de fleste Nespresso kaffekapsler. Dette er den helt nye æra med kapsel produktion. Disse er fremtidens økologiske bionedbrydelige kaffekapsler og en sund livsstil!