Ændringer i den måde vi laver mad på

Madlavning er ikke længere, at du koger kartofler, steget nogle frikadeller og laver lidt sovs. Maduniverset er vokset, dansk madlavning består ikke længere udelukkende af dansk traditionel mad. I takt med at vi rejser, er vores madunivers udvidet, og vi har taget andre madkulturer til os. Når vi har været på ferie, vil vi gerne genskabe den kulinariske oplevelse derhjemme.

 

Genskab den sprøde pizza fra Italien hjemme i dit eget køkken

Ofte er det ikke, den samme kulinariske oplevelse at lave en hjemmelavet pizza, som den du spiste på ferien. Det kan være svært at genskabe den samme sprøde skorpe i din traditionelle ovn, hjemme i dit eget køkken. Det er der en god grund til. Din traditionelle ovn, kan nemlig ikke opnå den samme varme, som dem restauranterne bruger. Men nu er der ingen grund til at opgive, du kan nemlig nemt selv anskaffe dig en pizzaovn, find din nye pizzaovn her, og selv opnå samme resultat som restauranterne. Købet af en pizzaovn vil du ikke fortryde, den hæver med garanti niveauet på din hjemmelavede pizza.

 

Hvorfor er det så populært at lade sig påvirke af andre madkulturer? 

Som menneske er de fleste af os nysgerrig af natur. At udforske nye madkulturer og madretter finder vi spændende. Det kan hurtigt blive trivielt at altid lave det samme mad. Det bliver hurtigt kedeligt og alt for ensformigt. Ikke fordi det ikke smager lækkert, men fordi det er lækkert med varieret kost – også en variation i smagen. Mange gange inkorporerer vi det nye i det vi allerede kender. Derfor er det ikke altid helt autentisk det “udenlandske” mad vi laver i de danske køkkener – vi har lavet det med en dansk twist.

 

Hjemmelavede pizza – helt uden regler

Er det noget vi kan lide, så er det når vi selv kan bestemme. Det er endnu en god grund til at få bestil en pizzaovn med det samme. Ikke mere stå i kø for at bestille en pizza minus dit og minus dat, for at der går noget galt med ordren, og du ikke får den præcis som du ønskede. Her kan du selv fylde det på din pizza og lave den præcis som du ønsker. Et kæmpe plus er at pizzaovnen hurtigt er tjent ind igen, med det take away pizza du sparer. Hvis du ikke allerede har bestilt din første pizzaovn, må du hellere se af at komme i sving.