De bedste tips til nytårsaften fra 2 event managere

Vi vil alle sammen gerne kunne arrangere en nytårsaften, som hverken du selv eller gæsterne nogensinde kommer til at glemme. Men desto flere nytårsaftener vi holder, desto mere går det op for de fleste af os, at der er svært arrangere den bedste nytårsaften, hvor der ikke mangler det mindste.

Så hvad er egentlig hemmeligheden bag den perfekte nytårsaften? Vi har spurgt to event managere til råds, og de har hver deres tip til netop den slags event. Den ene peger på, at lej bartender er det eneste rigtige, hvor den anden bygger dette op med, at playlisten også skal være helt perfekt til formålet.

Så lad os dykke lidt ned i, hvad de helt præcis mener med deres to tips til nytårsaften!

 

Emilie fra Aalborg: ”Sørg for lækre cocktails hele aftenen”.

Vi har snakket med event manageren Emilie, der bor i Aalborg. Og hun var bestemt ikke i tvivl om, hvad der er det bedste tip til en fantastisk nytårsaften:

  • ”Mit pro tip nummer 1 er altid, at man bør sørge for lækre cocktails til gæsterne hele aftenen. Det virker måske indlysende. Men når jeg siger lækre cocktails, så mener jeg ikke et par blå Isbjørne, man selv har mixet sammen i køkkenet. Jeg tænker faktisk på, at man bør leje en bartender til hele aftenen. Det er det eneste, der virkelig batter.”

For Emilie står det altså meget klart, at man bør få booket sig en professionel bartender, der kan shake natten lang.

Det lyder bestemt også som en lækker løsning, som de fleste nok ikke ville have noget imod. Er det noget, du skal prøve til den kommende nytårsaften?

 

Mads fra Kalundborg: ”Din playliste er alfa og omega”.

Vi har også spurgt event manageren Mads fra Kalundborg. Han var ikke et eneste sekund i tvivl om, hvad der var det absolut vigtigste for en god nytårsaften.

  • ”hver gang jeg arrangere et event for en kunde, så går jeg altid enormt meget op i, at vi strikket den bedste løsning for musik sammen til dette event. Det kan være en lækker playliste eller et live band. Det kommer i sidste ende an på eventet. I min optik er det ikke anderledes, når det kommer til nytårsaften.”

Så hvis du hvis du spørger Mads, så skal du i bund og grund bare have styr på musikken – så er din nytårsaften i hus.

  • ”Playlisten til en nytårsaften afhænger meget af gæsterne. Det bedste er at sætte sig ind i, hvad gæsterne kan lide at lytte til. Det går ikke at spille rock, hvis de alle sammen er til popmusik. Så er festen næsten dødsdømt. Så sæt dig ind i dit publikum!”.