Nyd den traditionelle og klassiske danske mad

Madoplevelser er fantastiske. Specielt madoplevelser som bygger på det traditionelle og klassiske danske køkken. Det bliver sjældnere og sjældnere, at de danske køkkentraditioner bliver lavet i de danske hjem, og det er en skam, da det bygger på en masse gode retter.

 

Oplev klassisk dansk mad midt i Aarhus

 

Ønsker du at spise den traditionsrige danske mad, men ikke selv lave det – så kan du hos Den Lille Kro få det hele. Den Lille Kro er efter konceptet dansk mad. Det vil sige, at de udelukkende serverer danske klassiske retter som f.eks. stegt flæsk eller tarteletter. Det er en smagsoplevelse uden lige.

 

Du kan få klassiske danske frokostretter, middagsretter og desserter. Alt bliver lavet og tilberedt fra bunden på friske råvarer. Det er en selvfølge, for at danne rammerne for den bedste spiseoplevelse!

 

Få danske specialøl og snaps til

 

For at bibeholde temaet om den danske klassiske mad, bliver hele spiseoplevelsen serveret med danske øl og snaps til fra lokale bryggerier. Der tilbydes en bred vifte af danske øl, som går godt med enten stegt flæsk, tarteletter eller et stjerneskud.

 

Denne skønne restaurant er placeret får hundrede meter på gå-ben fra åen, og tæt på den skønne botaniske have. Du finder restauranten på Nørre Allé.

 

Hold hyggelige arrangementer i hyggelige omgivelser

 

Den Lille Kro er en familiedrevet restaurant, og går meget op i at skabe de hyggeligste rammer for deres gæster. Den centrale placering restauranten har, gør det nemmere at komme til den. Om du skal holde fødselsdag, firmafrokost eller jubilæum. Så er er hyggelige lokaler og omgivelser til rådighed, med et smilende personale der vil give jer en uforglemmelig oplevelse.