Sunde frokostordninger fra frokostplus.dk er et hit hos århusianske virksomheder

Frokost+ oplever lige nu stor succes med deres frokostcatering og firma catering i Århus. Muligheden for at bestille en sund frokostordning har nemlig vist sig at være en rigtig god ide, siden at virksomheden blev stiftet tilbage i 2009. Siden da er det blevet til massevis af glade kunder, som dag efter dag har nydt en god frokost sammen kollegaerne fra Frokost+. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

En sund frokostordning, kombineret med den gode smag og et højt serviceniveau

Med levering i Østjylland, er det en oplagt ide for østjyske virksomheder og organisationer at starte med at henvende sig hos www.frokostplus.dk, hvis man gerne vil tilmelde sig en sund frokostordning. Her er man nemlig eksperter på området, og man har da også nærmest været bannerførere for at få danske virksomheder til at spise sundere i hverdagen, takket være sunde frokostordninger. Siden Frokost+ startede omkring 2009, er det gået stærkt med at få glade kunder ind i folden, som har kunnet se fordelene ved at kombinere de praktiske aspekter ved en frokostordning, med en sundere kost i hverdagen.

 

Vil du og din virksomhed gerne i gang med at spise sundere, og samtidig opleve glæden ved at kunne sætte sig til bords i fællesskab og nyde en god frokost, så er der virkelig gode muligheder for at gøre det hos den østjyske catering virksomhed. Det skal i øvrigt lige nævnes, at selvom det måske nok er sund frokostordning som Frokost+ i første omgang forbindes med, så opdager nye kunder hurtigt, at der i den grad også er fokus på den gode smag, og varierede menukort dag efter dag, helt sådan som der bør være.

Firma catering i Århus til særlige lejligheder

Udover deres frokostordning, tilbyder man også andre typer firma catering i Århus. Skal man derfor f.eks. holde jubilæum eller firmafrokost, eller får man potentielle samarbejdspartnere eller nye kunder på besøg, og ønsker man at tilbyde dem en bid brød, vil man helt sikkert kunne sørge for en tilfredsstillende catering menu, som nok skal være med til at sætte dagen i et positivt skær. Mulighederne for firma catering i Århus omfatter bl.a. klassisk dansk smørrebrød, velsmagende sandwicher med mere. Helt som forventet hvis man kender lidt til frokost+ i forvejen, så tilberedes maden med snilde og omhu, og man sørger selvfølgelig for at maden tager sig flot ud på bordet, når den skal serveres.

 

Kontakt eventuelt selv catering firmaet hvis du har brug for yderligere information. De sidder klar til at hjælpe inden for normal arbejdstid, og er både flinke og hjælpsomme at snakke med.