Tricks til en god nytårsaften

Nytårsaften er lige rundt om hjørnet og kan ligesom juleaften være en stressende affære med mange ting, der skal forberedes og planlægges. Men mange gange kan man jo gøre det nemmere for sig selv, hvis blot man planlægger i god tid eller man ”uddelegere” madlavningen til et cateringfirma.

Men hvis det ikke er madlavningen, der er stressende dette år, men nærmere noget helt andet. Såsom nogle bestemte ting, der simpelthen bare skal være på spisebordet, når gæsterne kommer. Visse gæster har en tankegang om, at vin skal i et vinglas, og hvidvin skal i et hvidvinsglas – og så skal man ikke hælde champagne i et hvidvinsglas. Og hvis du lige vil være ekstra meget på forkant med teknologien og imponere dine gæster, så er det vist også på tide at købe en batteridreven vinåbner.

 

Hvis det kunne have interesse, så læs med videre nedenfor:

 

Den helt rigtige champagneglas – skåleformet

Og hvad mener vi så med skåleformet champagneglas? Det er et yderst klassisk og rigtig flot champagneglas, der virkelig sætter sit klassiske præg på, hvordan et champagneglas skal se ud. Rigtig god kvalitet skal bestemt ikke koste for meget, og derfor er det ikke en hel bondegård prisen er for dette vidunderlige champagneglas.
Så står du og mangler et rigtig pænt alternativ til de traditionelle champagneglas, så er dette er perfekt svar på det.

 

Batteridrevent vinåbner til den moderne vinelsker

Hvis du enten er træt af at bruge en traditionel vinåbner, hvor man skal dreje rundt og trække proppen op, eller du bare gerne vil have noget smartere og nemmere, så er den batteridrevne vinåbner lige noget for dig. Det kan se rigtig smart og elegant ud, når du åbner vinen foran alle dine gæster. Eller det kan gøre dit arbejde meget nemmere, hvis I skal igennem flere vine i løbet af aften. Derfor er det et rigtig godt valg for vinelskeren.

 

Men er det alligevel ikke det, du står og mangler?

Hvis vi har ramt lidt ved siden af, i forhold til det du egentligt står og mangler, så kan det være, at disse forslag kunne være mere til dig:

 

Det kunne jo være noget mere børnevenligt, du søgte. Noget, der kan gøre børnene glade, så de også føler, de bliver tilgodeset den aften. Det kunne være sugerør til børnene, når de skal have børnechampagne. Men I er alligevel bange for, om de kan håndtere sådan et glas, uden at de spilder i sofaen. Samtidig er du også miljøbevidst og ved godt, at plastiksugerør ikke kan genbruges og bare ryger i skraldespanden. Så kan det være smart at anskaffe sig nogle glassugerør.

 

Det kan simpelthen også være, du egentligt stod og manglede et par nye champagneglas, men at designet med de skåleformet champagneglas bare ikke er noget for dig. Så kan du også finde alternativet med et champagneglas, der er lidt mere højt og rundt, og som samtidigt er i et stilfuldt og tidsløs design, der passer ind til hvert et nytårsbord.